Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

O portalu OZVVS Šoštanj


Dobrodošli na spletni strani Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo
Šoštanj

Veseli smo, da ste obiskali spletne strani veteranskega
združenja, s katerimi želimo dodatno informirati  člane, kakor tudi vse ostale obiskovalce . Na naslovni strani Območnega združenja veteranov vojne za SlovenijoŠoštanj se na vas obrčamo s pomembnejšimi  informacijami, obvestili in zanimivostmi o delova nju našega  združenja. Želimo,  da si ogledate vsebinski sklop  podanih podstrani, ki vam predstavljajo najpomembnejše   osnovne podatke o poslanstvu stanovskega  združenja,  se seznanite z organiziranostj o, zakonodajo,  akti,  pravicami in ne nazadnje, da se nam pridružite   v vrsti zanimivih in atraktivnih aktivnosti in nalog,  ki jih in jih bomo izvajali v prihodnjih letih, v skladu s statutom ZVVS, Pravili Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj   ter z načrti oziroma programi dela za posamezna obdobja.

Slikovno in opisno gradivo v fotoutrinkih vam je v dokaz,  da je naše združenje in članstvo postalo  aktivno, zato Vas tudi vabimo, da se v skladu z našimi Pravili območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj včlanite v OZ VVS Šoštanj, oziroma se nam pridružite pri oblikovanju in dograjevanju naše družbene vloge, ki jo kot veterani vojne za Slovenijo nedvomno moramo imeti.