Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Šoštanjski veterani na 27. vojaškem maratonu Celje – Logarska dolina

Vojaškega maratona so se  udeležili pripadniki GŠSV, poveljstev, zavodov in enot Slovenske vojske, zaposleni v upravah, službah in drugih organih na Ministrstvu za obrambo, člani organizacij in društev Zveze veteranov vojne za Slovenijo,  Združenje Sever, Zveze slovenskih častnikov in drugi, družinski člani zaposlenih na Ministrstvu za obrambo ter v Slovenski vojski ter upokojenci Ministrstva za obrambo. Tekmovalci so bili razdeljeni po spolu v kategoriji stalna sestava SV in drugi.

 

V kategoriji drugi,  se  je vedno bolj priljubljenega  17 kilometrov dolgega teka -rekreativnega  pohoda  za posameznike od Luč do Logarske doline udeležilo tudi 10  članov Območnega  združenja Zveze veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj, ki so dokazali, da so v dobri kondicijski formi, saj so prav vsi prišli na cilj in dosegli vsak v svoji kategoriji lep rezultat.

Slovenska vojska kot soorganizator prireditve od leta 1991 poskrbi za zdravniško pomoč  v času trajanja maratona, masažo in okrepčila na  okrepčevalnih postajah, za  tabor na cilju v Logarski dolini, topel obrok in pijačo ter  prhanje za udeležence maratona in pohoda.  Razglasitev rezultatov je bila ob 16. uri  na cilju pri Penzionu na Razpotju v Logarski dolini. Vsi udeleženci so prejeli priznanje, majice in spominske medalje organizatorja: Maraton Celje – Logarska dolina 2011.




Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži