Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

2. mesto za ekipo veteranov OZVVS Šoštanj na 1. strelskem tekmovanju z vojaško puško za prehodni pokal OZSČ Laško


Ekipno je zmagala ekipa OZSČ Brežice I.,  odlično drugo mesto je osvojila ekipa OZVVS Šoštanj z 66 osvojenimi krogi, tretje mesto pa je osvojila ekipa OZSČ Laško  z 59 nastreljenimi krogi.
 

 

Med 48 tekmovalci so bili v posamični konkurenci najboljši   Slavko Planinc iz ekipe PD Sever za celjsko območje II., ki je nastreljal  68 krogov, drugo mesto  Drago Vimpolšek iz OZSČ Brežice s 66 krogi, tretje mesto pa je zasedel Milan Konovšek iz OZSČ Laško s 59 krogi. Med posamezniki iz ekipe iz OZVVS Šoštanj je bil najboljši Franc Oštir, ki je zasedel odlično peto mesto s 56 krogi, osmo  mesto je zasedel Vojko Ovčjak ter enaindvajseto mesto Zdenko Zajc. V kategoriji ženske posamično so prva tri mesta zasedle tekmovalke iz OZSČ Laško.

Doseženi strelski rezultati so bili razglašeni po zaključnem tekmovanju, kjer sta  predsednik ZSČ dr. Bojan Potočnik in župan občine Laško Franc Zdolšek podelila pokale in medalje najboljšim ekipam in posameznikom. Prehodni pokal, ki po treh zaporednih zmagah preide v trajno last je na 1. strelskem tekmovanju z vojaško puško  prejela iz rok predsednika ZSČ polkovnika dr. Bojana Potočnika ekipa OZSČ Brežice I.

Organizatorji OZSČ Laško so se izkazali kot dober organizator, prav tako strelske ekipe, ki so pokazale izjemno tekmovalnost in strelsko znanje. Po zaključenem tekmovanju so se udeleženci ob dobri kulinarični ponudbi zadržali v prijetnem prijateljskem klepetu, stkali nova prijateljstva in poglobili sodelovanje.

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži