Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

OZVVS Šoštanj kandidira za organizacijo 12. veteranskih ekipnih športnih iger ZVVS

Logotip 12. veteranskih ekipnih igerZveza veteranov vojne za Slovenijo je v decembru 2011 objavila  razpis za prireditelja 12. veteranskih ekipnih športnih iger. Na razpis se je v skladu z razpisnimi pogoji  ZVVS za prireditelja 12. veteranskih ekipnih športnih iger,  ki  bodo  9.junija 2012,  prijavilo  tudi Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj.  Za izvedbo 12. veteranskih ekipnih športnih iger v skladu  z razpisnimi pogoji, lahko OZVVS Šoštanj   zagotovi vso potrebno infrastrukturo, kakor tudi izvajalce za posamezne tekmovalne discipline (streljanje z zračno, puško serijske izvedbe, kegljanje, košarka (trojke), šah, vlečenje vrvi, orientacijski tek).

Veterani območnega  združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj pričakujejo, da jim bo  pri kandidaturi in organizaciji na  12.   športnih veteranskih ekipnih igrah uspelo in bilo izbrano za organizatorja športnih iger, saj veterani OZVVS Šoštanj želijo dokazati, da so kos tudi takšnim zahtevnim športnim projektom, kot je  izvedba največje športne letne prireditve, ki jo organizira Zveza veteranov vojne za Slovenijo v sodelovanju z veteranskim združenjem SEVER. 

pdf akti TEKMOVALNI BILTEN 12. veteranskih ekipnih iger ZVVS
word icon_small Vloga kandidature

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži