Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Program dela območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj za leto 2012

 

naslovnica program_dela_2012novo 1 Predsedstvo območnega Združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj  je sprejelo  predlog Letnega načrta dela za leto 2012. V predlogu programa dela  so upoštevane dosedanje izkušnje, aktivnosti ob obletnicah osamosvojitve, obveznosti organizacije kot zaključene celote ter vrsta nalog, ki jih dopolnjujejo Pravila OZVVS Šoštanj. Glavni cilji OZVVS Šoštanj so krepitev zveze veteranov, ohranjanje spomina na dogodke 90/91, krepitev domoljubja in bojevniških tradicij slovenskega naroda, skrb za članstvo OZVVS Šoštanj, obveščanje javnosti o delu OZVVS Šoštanj in druge naloge. Program dela združenja za leto 2012 je zanimiv, raznolik in dostopen slehernemu članu naše organizacije. Ker želimo, da se naši člani družijo,  zaupajo, pomagajo in nas obveščajo o problemih, ki nastajajo, bo v ospredju še naprej rekreativni šport. V programu dela, ki je namenjen vsakemu članu naše organizacije, želimo približati tisto, kar nas bo še naprej družilo, tako kot v letih osamosvajanja Slovenije. Obveščanje članstva bo potekalo kot do sedaj,  preko lokalnega časopisa List in Naš čas, glasila Veteran,  ter naše spletne strani: www.veterani-sostanj.si. Predlog nalog zahteva tudi ustrezna finančna sredstva, posebno vrednost pa bomo namenili v letu 2012  odkritju spominskega obeležja na Planinskem domu Smrekovec nad Šoštanjem  (na PD Smrekovec  se je nekaj časa skrival in varoval helkopter-gazela, ki je prebegnil iz JLA na stran TO),  odkritju spominskih plošč na tetraedru pred Domom veteranov Bele Vode, odkritju  spominske sobe v Domu veteranov Bele Vode ter razvitju veteranskega prapora OZVVS Šoštanj.  Prizadevali si bomo za zbiranje potrebnih finančnih sredstev. Naštete naloge so predlog za razpravo na letnem zboru  območnega Združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj, ki bo letos potekal 9. junija 2012.  V letu 2012 bomo namenili tudi vso potrebno pozornost za večjo vlogo Zveze veteranov vojne za Slovenijo, za nadaljnji razvoj in za uveljavljanje pridobljenih pravic veteranov v Sloveniji.       

OZVVS Šoštanj
ico-pdf Letni program dela OZVVS Šoštanj za leto 2012
ico-pdf Realizacija nalog in aktivnosti OZVVS Šoštanj v letu 2011
ico-pdf Seznam spominskih obeležij na območju občine Šoštanj in predlog postavitev             obeležij v letu 2012Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži