Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Ponovitev 2. strelskega tekmovanja za prehodni pokal OZSČ Laško v streljanju z vojaško puško

novo 1Območno združenje zveze slovenskih častnikov Laško je 22. septembra 2012 organiziralo strelsko tekmovanje za II. pokal OZSČ Laško v streljanju s polavtomatsko vojaško puško CZ kalibra 7.62 mm. Zaradi neugodnih vremenskih pogojev je bilo II. strelsko tekmovanje septembra 2012 odpovedano. OZSČ Laško zato organizira ponovitev strelskega tekmovanja za II. pokal OZSČ Laško, ki ga bo izvedlo območno združenje Laško v soboto, 18. maja 2013.
Tekmovanje bo tokrat potekalo na strelišču v Hudi jami 1/A pri Laškem (dom Strelske družine Dušan Poženel Rečica pri Laškem). Vabimo vas, da se nam pridružite s svojo tričlansko ekipo.
Na tekmovanje so vabljena vsa združenja Zveze slovenskih častnikov (ZSČ), člani Zveze veteranov vojne za Slovenijo (ZVVS), člani Policijskega veteranskega združenja Sever ter drugi vabljeni. Pokrovitelj tekmovanja je Zveza slovenskih častnikov, pokale in medalje za tekmovalce pa bo prispevala občina Laško.
Prijava ekip je med 08.00 in 08.30 ure, tekmovanje pa se prične ob 09. uri in bo potekalo ekipno (trije člani) in posamično s polavtomatsko puško (PAP), kalibra 7,62 mm na razdaljo 200 metrov. Tekmovalci bodo streljali leže z roke brez naslona na v tarčo velikosti 50 x 50 cm. Na voljo bo pet poskusnih strelov v roku petih minut in deset strelov za oceno v roku desetih minut. Po zaključenem tekmovanju bo ob dobri kulinarični ponudbi druženje udeležencev.
Prijave:
Ekipe svojo udeležbo prijavijo najkasneje do 10. maja 2013 po pošti na naslov: OZSČ Laško, Trubarjeva 3, p.p. 103, 3270 Laško ali na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .
Startnina za ekipo znaša 30,00 EUR in se plača ob prijavi na TRR pri Banki Celje:
0600-0000-7420-993 s sklicem 00 1805201302.
Nagrade:
Prve tri ekipe prejmejo pokale, tekmovalci medalje, prvi trije v posamični konkurenci (moški in ženske) prejmejo medalje. Prvo uvrščena ekipa prejme prehodni pokal, ki po treh zaporednih zmagah preide v trajno last.
Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.
Za dodatne informacije pokličite na tel. št.: 041-405-113 ali 070-394-150.
Vljudno vabljeni!
OZSČ Laško

pdf akti Vabilo - ponovitev II. strelskega tekmovanja z vojaško puško

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži