Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

10. prvenstvo Zveze veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu – Cerkno 2014

10. prvenstvo Zveze veteranov vojne za Slovenije v veleslalomu, ki bo ekipno in posamično razpisuje Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Idrija – Cerkno. Prvenstvo bo potekalo v okviru spominskega tekmovanja »Partizanske smučine-Cerkno 45«. Na tekmovanje so vabljeni tekmovalci območnih združenj zveze veteranov vojne za Slovenijo (OZVVS), kakor tudi tekmovalci veteranskih društev Sever, ki bodo tekmovali ekipno in posamično, ter tekmovalci Zveze slovenskih častnikov (ZSČ) Severne Primorske, ki bodo tekmovali samo posamično. 10. prvenstvo veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu bo potekalo v soboto 25. januarja 2014 na smučiščih Smučarskega centra Cerkno.
Prihod tekmovalcev na smučišče, prevzem kart, dvig štartnih številk, ogled prog bo ob 09. uri, otvoritev tekmovanj ob 9.40 uri. Start tekmovalcev na 10. prvenstvu veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu bo ob 10.uri -  tekmujejo člani ZVVS, člani združenja Sever in člani  ZSČ. Zbor udeležencev pred Hotelom Cerkno in kosilo bo ob 13.30 uri, zaključna slovesnost z razgalsitvijo rezultatov pa ob 14.30 uri.
O osnovnih pravilih tekmovanja, kategorijah in pokalih je več v prilogi razpisa.
Organizacija in tehnična izvedba tekmovanja: Trim klub Cerkno. Koordinatorja za veteransko prvenstvo v veleslalomu: Franci Ferjančič GSM 041-475 312 in Boris Jordan GSM 041-482 519.
Prijave sprejemamo, (po možnosti po E-mailu) najkasneje do torka 14. januarja 2014 (ker bo tehnični izvajalec na osnovi prijav določil število prog) , za tem pa bo izvedeno žrebanje štartnih številk. Prijave tekmovalcev morajo obvezno biti na prijavnem obrazcu (priloga). Žrebanje bo potekalo po ekipah, zato morajo biti tekmovalci na obrazcu razvrščeni po kakovosti (oziroma kot želite, da bodo startali) od najboljšega navzdol. Naknadnih prijav, sprememb in zamenjav, po tem roku ne bo možno upoštevati. Svetujemo, da prijavite tudi tekmovalce, katerih udeležba še ni zanesljiva, ker to nič ne stane (karte in hrano se bo obračunalo po dejanski udeležbi).
Po tem roku – predvidoma 20.1.2014 (vsekakor pa pred petkom 24. januarja) bomo vse ekipe obvestili o prejemu prijave in morebitnih dodatnih podrobnostih. V primeru, da ekipe ne bodo prejele potrditve, pomeni, da organizator prijave ni prejel. V primeru prestavitve (vremenske razmere), vas bomo pravočasno obvestili. Strošek na tekmovalca: dnevna  smučarska karta: 14,50 EUR,  kosilo:6 EUR krijejo prijavitelji ekip. Za spremljevalce, ki ne bodo smučali, povratna karta za dostavno sedežnico stane 4 EUR. Prijave pošljite na naslov (na E-mail): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.


Predsednik OO ZVVS Idrija-Cerkno                                                                     

Marko Mikuž

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži