Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Pohod na Goteniški Snežnik - vabilo

Spoštovane veteranke in veterani, dragi prijatelji!

V soboto, 19. septembra 2015, OZVVS Kočevje, ZVVS in Planinsko društvo Kočevje, organizirajo tradicionalni spominski pohod na Goteniški Snežnik, v počastitev spomina na prvi javni postroj pripadnikov kasnejše 1. specialne brigade MORiS, decembra 1990 in začetke vojske nove slovenske države.

Pohodniki se bomo zbrali do 09.00 ure v parku MSNZ v Kočevski Reki. Na pot bomo krenili po pozdravnem nagovoru udeležencem in iskreno bomo veseli, če bomo med njimi lahko pozdravili tudi člane vašega združenja. Morebiti bo to ob številnih obveznostih, ki jih gotovo imate, dobrodošla možnost za malce sprostitve, srečanje znancev, pa tudi obujanje spominov na čas, ki nas druži. Za topel obrok in napitek bo poskrbljeno. Po oceni planincev je ne pretežke hoje za okoli 4 - 5 ur. Pohod bo ob vsakem vremenu in je na lastno odgovornost. Startnine ni.

Prosimo vas, da nam v primeru udeležbe do vključno ponedeljka, 14. septembra 2015, zaradi lažjega planiranja, sporočite število pohodnikov iz vašega združenja v pismeni obliki na naslov OZVVS Kočevje, Reška cesta 005, 1330 Kočevje ali na E-pošto. Za dodatna pojasnila vam posredujemo kontakte osebe z njihovimi GSM in sicer:

Anton Vovko 041 402-350, predsednik OZVVS Kočevje,

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

V pričakovanju skorajšnjega snidenja pod vznožjem Goteniškega Snežnika tudi letos, vam pošiljamo lep veteranski pozdrav.


 

Predsednik   OZVVS Kočevje

            Anton Vovko

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži