Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Šoštanjski veterani v novih društvenih prostorih.

Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj je v letošnjem letu od Občine Šoštanj najela prostore za potrebe delovanja društva v občinski stavbi v Šoštanju. Po petih letih samostojnega delovanja je društvo dobilo prostore, v katerih se bodo odvijala druženja med člani, uradna srečanja organov društva ter povezovanje z veteranskimi organizacijami na pokrajinskem nivoju in širše.

V sredo, 28.10.2015 se je otvoritve prostorov udeležil župan Občine Šoštanj Darko Menih, predsednik Pokrajinskega odbora Zahodno Štajerske pokrajine Zdenko Terpin ter predstavnika OZVVS Zgornjesavinjsko - Zadrečke doline Maks Slatinšek ter Rudi Ravljen.

Prisotnih je bilo kar nekaj članov društva, poleg tega pa tudi predstavniki organizacij, ki imajo svoje prostore v istem nadstropju – Zavod za kulturo Šoštanj in Čebelarsko društvo Ravne.

Pozdravnemu nagovoru predsednika OZVVS Šoštanj Stropnik Leona so sledili ostali govori. Župan Darko Menih je poudaril pomen lastnih prostorov za društvo, Zdenko Terpin je izrazil zadovoljstvo ob odprtju prostorov, saj je to dejanje odraz aktivnega delovanja društva. Vsi so društvu zaželeli še naprej obilo energije za izvajanje aktivnosti.

Uradnem delu otvoritve je seveda sledil družabni del ob okusni hrani in izbrani pijači.

Želimo, da prostori društva postanejo center druženja ter snovanja in uresničevanja idej, ki bodo še naprej ohranjale dobro ime društva, še zlasti pa ohranjale spomin na slovenski osamosvojitveni proces.

Alenka Slatnar

IMG 5186 IMG 5190 IMG 5192

IMG 5198 IMG 5199 IMG 5204

IMG 5208 IMG 5215 IMG 5216


Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži