Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Šoštanjski veterani OZVVS sodelovali na 15. državnem prvenstvo v smučanju in streljanju Golte 2018

24. državnega prvenstva slovenskih častnikov v smučanju in streljanju se je udeležilo 22 ekip iz SV in ZSČ, 15. državnega prvenstva Zveze veteranov vojne za Slovenijo pa 14 ekip, skupaj 108 tekmovalcev, ki so se s spremljevalci in častnimi gosti kljub slabemu vremenu udeležili tradicionalnega tekmovanja, katerega namen pa je tudi tovariško druženje in izmenjava izkušenj iz stroke, vojnega časa pa tudi doživljanja in preživljanja življenjskih preizkušenj.

V soboto, 3. februarja 2018 se je ekipa OZVVS Šoštanj v sestavi Dreu Branko, Janez Gorjanc in Dreu David udeležila 15. državnega prvenstva v smučanju in streljanju Golte 2018. Ekipno so osvojili 7. mesto.Tekmovanje se je odvijalo v smuku na progi Beli zajec, na smučiščih RTC Golte. Tekmovanja se je udeležilo 108 tekmovalk in tekmovalcev. V organizaciji SV je bilo tudi na strelišču Morave poskrbljeno za pokrit ogrevan šotor, kjer so se tekmovalci  lahko pripravili na streljanje. Za zagotovitev zdravstvene oskrbe je tudi tokrat poskrbela zdravstvena služba SV in je svoje delo opravila preventivno, saj ni bilo poškodovanih tekmovalcev. Podeljene so bile vse medalje in pokali v naslednjih kategorijah:
•    Ekipe ZSČ in SV
•    Ekipe veteranov in PVD Sever
•    Ekipno ženske
•    Ekipno najstarejši udeleženci

Poleg medalj in pokalov za prva tri mesta ekipno sta bila podeljena tudi prehodna pokala ZSČ in ZVVS.

V dobri organizaciji in prijetnem vremenu ter postrežbi RTC Golte, je tekmovanje po mnenju vseh prisotnih dobro uspelo, z napotilom, da se organizira in izvede tudi v letu 2019.

Leon Stropnik

20180203 124610 20180203 124612 20180203 123815

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži